Galería

A la nostra galeria d'imatges trobaràs una mostra de les nostres últimes activitats:


MOLTES FELICITATS ALS ALUMNES DEL CHOIS CANYELLES QUE HAN ACONSEGUIT EL SEU CINTURÓ NEGRE I VERMELL-NEGRE. MOLT BON TREBALL, SEGUIU AIXÍ!

EL PASSAT DIUMENGE DIA 20, ES VA CELEBRAR A BARCELONA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMOCIÓ DE PUMSES, ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE TAEKWONDO.  VA SER UN CAMPIONAT AMB UN ALT NIVELL TANT DE PARTICIPACIÓ COM DE QUALITAT TÈCNICA  DELS PARTICIPANTS.

LES ESCOLES CHOIS VILANOVA I CHOIS CANYELLES VAN PARTICIPAR-HI,  ACONSEGUINT DUES MEDALLLES DE BRONZE, EN CATEGORIA INFANTIL, PER ALEX MERCHANT. I EN CATEGORIA SÈNIOR PER FRANC LOPEZ CALDERON, TOTS DOS ALUMNES DE LA MESTRA PATRICIA RUBIO DE L' ESCOLA CHOIS CANYELLES.

LA RESTA DE PARTICIPANTS VAREN SER: MARINA CHILLON I ONA MARTINEZ DE L'ESCOLA CHOIS VILANOVA, QUI ACONSEGUEIX LA 6a POSICIÓ EN CATEGORIA CADET.  DEL CHOIS CANYELLES TAMBÉ VAN PARTICIPAR, EIRA MARTINEZ, PAU PAREDES, CARLA PAREDES I CARLA LOPEZ.

DONEM LES GRÀCIES A LA SRA. ALCALDESSA DE CANYELLES, ROSA HUGUET, QUI ENS VA ACOMPANYAR, PEL SEU RECOLÇAMENT I EL SEU SUPORT AL LLARG DEL CAMPIONAT. 

Fantastic festival de fi de curs de l escola Chois Canyelles. Moltes gracies a tots els que ho feu possible!

EXCEL·LENTS RESULTATS DE L' ESCOLA CHOIS CANYELLES TAEKWONDO

AHIR DIUMENGE 16 DE JUNY ES VA CELEBRAR A BARCELONA AL PAVELLÓ DE LA MARBELLA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMOCIÓ DE POOMSE ON L ESCOLA CHOIS CANYELLES VA ACONSEGUIR DUES MEDALLES DE BRONZE I UNA MEDALLA DE PLATA. DIT CAMPIONAT ES ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE TAEKWONDO.
FRANCISCO LOPEZ CALDERON EN CATEGORIA SÈNIOR 1 MASCULINA I ALEX MERCHAN EN CATEGORIA CADET MASCULINA VAN ACONSEGUIR LA MEDALLA DE BRONZE, I PAU PAREDES, MARC PAREDES I JOEL DUBLINO VAN ACONSEGUIR LA MEDALLA DE PLATA EN CATEGORIA TRIO SINCRONITZAT MASCULÍCADET.
LA RESTA DE PARTICIPANTS VAREN SER, ABEL JIMENEZ EN CATEGORIA JÚNIOR, CARLA PAREDES I LUIS CABEZA EN CATEGORIA CADET I CARLA LOPEZ I EIRA MARTINEZ EN CATEGORIA INFANTIL.


VISITA DE L'ALCALDESSA DE CANYELLES:

 Un any més vam tenir la visita de la sra. Rosa Huguet que com cada any va tenir els somriures d'alumnes i monitors que amb la seva naturalitat i amabilitat ens va fer passar una estona genial.

Hem gaudit moltíssim a la casa de Colònies el Pinar gràcies a l'Eva per la seva amabilitat i fer-nos sentir com a casa.

V STAGE DE TAEKWONDO  

La mestra Patricia Rubio medalla de Bronze en el campionat d espanya de taekwondo.
Sumem un nou pòdium nacional per Patricia Rubio.
El campionat d'Espanya es va celebrar a la ciutat d'Alacant el passat dissabte 9 de març i Patricia va representar la selecció catalana en la categoria sènior 1.

PATRICIA RUBIO CALAFELL CAMPIONA DE CATALUNYA INDIVIDUAL I BRONZE AMB PARELLA AMB ALBERT ALVAREZ BERDALA.  MOLTES FELICITATS!

CONCENTRATS

DIPLOMES

TECNIFICACIÓ  DE TAEKWONDO

INICIACIÓ HAPKIDO

CHOIS CANYELLES!

Quines patades!

Entrenaments productius!

L'escola Chois Canyelles aconsegueix tres medalles de plata i una medalla de bronze en el campionat de Catalunya de pumses promoció.
La medalla de bronze va ser aconseguida per Franc López en la categoria sènior 1 i les medalles de plata van ser per Marc Paredes, Alex Merchan i Pau Paredes en la categoria trio infantil masculí. La resta de participants van ser; Nerea Montero, Ainhoa Montero, Carla López, Aaron Contreras, Luis Cabeza, Ionel Cabeza, Eira Martínez, Carla Paredes.
L'escola Chois Canyelles va ser acompanyada per la seva mestra Patricia Rubio i el Director del Club Francisco López Lambea.
Moltíssimes felicitats a tots!


Seguim millorant cada dia més:

Entrenant...

Exhibició solidària Pels Valents de Sant Joan de Déu

Molt bon inici... Continuem treballant.

prev next