Galería

A la nostra galeria d'imatges trobaràs una mostra de les nostres últimes activitats:


Fantastic festival de fi de curs de l escola Chois Canyelles. Moltes gracies a tots els que ho feu possible!

EXCEL·LENTS RESULTATS DE L' ESCOLA CHOIS CANYELLES TAEKWONDO

AHIR DIUMENGE 16 DE JUNY ES VA CELEBRAR A BARCELONA AL PAVELLÓ DE LA MARBELLA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMOCIÓ DE POOMSE ON L ESCOLA CHOIS CANYELLES VA ACONSEGUIR DUES MEDALLES DE BRONZE I UNA MEDALLA DE PLATA. DIT CAMPIONAT ES ORGANITZAT PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE TAEKWONDO.
FRANCISCO LOPEZ CALDERON EN CATEGORIA SÈNIOR 1 MASCULINA I ALEX MERCHAN EN CATEGORIA CADET MASCULINA VAN ACONSEGUIR LA MEDALLA DE BRONZE, I PAU PAREDES, MARC PAREDES I JOEL DUBLINO VAN ACONSEGUIR LA MEDALLA DE PLATA EN CATEGORIA TRIO SINCRONITZAT MASCULÍCADET.
LA RESTA DE PARTICIPANTS VAREN SER, ABEL JIMENEZ EN CATEGORIA JÚNIOR, CARLA PAREDES I LUIS CABEZA EN CATEGORIA CADET I CARLA LOPEZ I EIRA MARTINEZ EN CATEGORIA INFANTIL.


VISITA DE L'ALCALDESSA DE CANYELLES:

 Un any més vam tenir la visita de la sra. Rosa Huguet que com cada any va tenir els somriures d'alumnes i monitors que amb la seva naturalitat i amabilitat ens va fer passar una estona genial.

Hem gaudit moltíssim a la casa de Colònies el Pinar gràcies a l'Eva per la seva amabilitat i fer-nos sentir com a casa.

V STAGE DE TAEKWONDO  

La mestra Patricia Rubio medalla de Bronze en el campionat d espanya de taekwondo.
Sumem un nou pòdium nacional per Patricia Rubio.
El campionat d'Espanya es va celebrar a la ciutat d'Alacant el passat dissabte 9 de març i Patricia va representar la selecció catalana en la categoria sènior 1.

PATRICIA RUBIO CALAFELL CAMPIONA DE CATALUNYA INDIVIDUAL I BRONZE AMB PARELLA AMB ALBERT ALVAREZ BERDALA.  MOLTES FELICITATS!

CONCENTRATS

DIPLOMES

TECNIFICACIÓ  DE TAEKWONDO

INICIACIÓ HAPKIDO

CHOIS CANYELLES!

Quines patades!

Entrenaments productius!

L'escola Chois Canyelles aconsegueix tres medalles de plata i una medalla de bronze en el campionat de Catalunya de pumses promoció.
La medalla de bronze va ser aconseguida per Franc López en la categoria sènior 1 i les medalles de plata van ser per Marc Paredes, Alex Merchan i Pau Paredes en la categoria trio infantil masculí. La resta de participants van ser; Nerea Montero, Ainhoa Montero, Carla López, Aaron Contreras, Luis Cabeza, Ionel Cabeza, Eira Martínez, Carla Paredes.
L'escola Chois Canyelles va ser acompanyada per la seva mestra Patricia Rubio i el Director del Club Francisco López Lambea.
Moltíssimes felicitats a tots!


Seguim millorant cada dia més:

Entrenant...

Exhibició solidària Pels Valents de Sant Joan de Déu

Molt bon inici... Continuem treballant.

prev next